Voor uw dagelijkse Thom-shots verwijs ik u gaarne naar mijn Facebook.

THOM ARISMAN

BLOG

03-07-2007

5. Vrouwen…

Vrouwen… Soms, heel soms, in een moment van totale verstandsverbijstering, denk ik ze te begrijpen. Nog sterker: ik heb mezelf wel eens wijsgemaakt dat ik verwant aan ze ben. Ik bedoel, ik hou ook van disco, ik drink het liefst wijn, ik vind George Clooney verschrikkelijk aantrekkelijk, ik ben ook blij dat het momenteel shitweer is zodat ik mijn schaamhaar even niet hoef te trimmen, ik fantaseer over seks met een vrouw, ik ben verslaafd aan Abba, ik vind George Michael geweldig, ik mis geen aflevering van America’s Next Top Model (als ik niet kan kijken, tape ik ’t nota bene), ik kijk ook eerst naar een vrouw en dan naar de man die ernaast loopt, ik heb ook een homoseksueel als beste vriend, ik vijl mijn nagels, ik eet vrij veel salades omdat ik die écht lekker vind, ik gebruik belachelijk veel toiletpapier en tijdens seks lig ook ik het liefst op mijn rug en voer geen ene moer uit. Soms lees ik er zelfs een boek bij, jawel. Iets van Saskia Noort of Sonja Bakker, uiteraard.

Je zou dus kunnen stellen dat ik de vrouwen snap. Nou nee dus. Helemaal niet. Intégendeel.

Ik leg uit.

Paar dagen geleden schreef ik dat ik momenteel niet beschikbaar ben voor dates, omdat ik midden in een tergend spannend blind-date avontuur zit. Wel zo netjes van mezelf vond ik, bovendien kan ik maar één ding tegelijk. Want je zou het soms niet zeggen, maar ik ben toch echt een man. Van twee dingen tegelijk doen word ik gek.

Ik dacht dus even verlost te zijn date-verzoekjes en dat luchtte enorm op. Eerlijk gezegd word ik ook wat verlegen van al die ‘date me’-mailtjes, want ik ben een gewone, eenvoudige, oersaaie boerenlul. Niks bijzonders. (Eigenlijk is het een raadsel dat er af en toe een vrouw op me valt, hoewel ik eigenlijk bijna zeker weet dat ze zich uit medelijden om me bekommeren. En dat ze af en toe ook nog eens bloedmooi zijn en twee borsten hebben, is puur toeval. Ik verdien zulke prachtvrouwen echt niet.) Mijn probleem is alleen dat ik een van god gegeven schrijftalent heb en alles zo verdomde lekker weet op te schrijven. Maar dat is mijn probleem, daar moet ik maar mee leren leven.

Goed, voordat ik compleet afdwaal - wat ik wil zeggen: sinds ik heb aangekondigd even niet in te gaan op date-verzoekjes, krijg ik het ene na het andere date-mailtje! Van vrouwen dus. En daar begrijp ik he-le-maal niks van. Van die vrouwen dus. Als ik, als man, van een vrouw te horen krijg dat ze even niet beschikbaar is, dan trek ik me stilletjes terug en wacht geduldig totdat ze aangeeft dat ik weer een poging mag wagen, waarna ik in alle nederigheid diep door de knieën ga en in alle bescheidenheid vraag of ze misschien heel wellicht een keer tijd en zin heeft om een eindje met me op te lopen.

Vrouwen doen dat dus niet. O nee! Vrouwen worden blijkbaar juist getriggerd (dat woord valt opvallend vaak, valt me op) als ze even ‘buitenspel’ staan. Dat trekken ze juist alles uit de kast om mij te overtuigen dat ik met hen moet daten, en snel ook. Onbegrijpelijk. En weet je wat het ergste is? Het werkt ook nog. Iedere keer als ik zo’n mailtje lees, denk ik:’ Leuk wijf zeg, misschien moet ik met haar…’ Ja, zo’n sukkel ben ik. Een echt man dus.

En dan heb ik nog niet eens over de foto’s die aan die mailtjes hangen, want tjongejonge wat een mooie lezers heb ik. Een voor een zijn het heerlijke vrouwen, echt lekkere stukken.

Maar op die foto’s (van N, van M, van A, van M, van S, van P) kom ik later terug. Ik moet nu als een speer naar de bloedbank – natuurlijk om wat mensen het leven te redden, want zo’n gozer ben ik ook wel weer, maar ik wil eigenlijk ook wel erg graag weten of ik geen enge ziektes onder de leden heb. Ik heb namelijk heel sterk het gevoel dat ik binnenkort weer eens van de seks ga proeven… Best zin in trouwens.

O wacht, heb nog een vraagje: welk standje vinden vrouwen nou echt het allerlekkerst? Ik heb namelijk het idee dat ik een waardeloze minnaar ben, eigenlijk weet ik dat wel zeker, en dat moet maar eens afgelopen zijn. Alsjeblieft, help me.

Later!

Thom


 

 

Reacties bij dit bericht


Kop *

Reactie *

Afzender *

E-mailadres *


Mannen jagers?

Tja vrouwen...ze zeggen altijd dat mannen jagers zijn, maar als puntje bij paaltje komt, dan zijn vrouwen dat dus ook. Het is niet aantrekkelijk voor een vrouw als een man zich op een presenteerblaadje aanbied. Maar andersom dus blijkbaar wel. : )

AFZENDER: Yvonne | REACTIE GEPLAATST: 19-07-2007

aanvulling...

O ja het klopt dat het om macht draait. Maar daar houden mannen en vrouwen allebei ook van. Ik vond daten een goeie manier om mannen beter te leren kennen.

AFZENDER: louise | REACTIE GEPLAATST: 03-07-2007

Zo verrassend...?

Vrouwen denken zoals mannen. 'Foute' vrouwen proberen mannen toch te veroveren. Vrouwen zijn ook jagers en denken bij zichzelf hmmm laat ik hem eens gek maken... En vooral misschien een zin van ik ben even niet beschikbaar voor contact. Veel vrouwen kunnen dat anders interperteren. Ik denk dat op dat vlak mannen en vrouwen gewoon van dezelfde planeet komen.

Is het niet zo dat een man zich ook met de mooiste foto's presenteert en wat blijkt soms...ze zijn het niet eens. Of gewoon daten om een boek te kunnen schrijven...tja dat doen vrouwen ook.

Of dat een man of vrouw gewoon flirt met het andere geslacht waar de partner bij is. Nee ik vind het niet vreemd want is dat niet af en toe het spel?

AFZENDER: louise | REACTIE GEPLAATST: 03-07-2007

misschien moet je ff iets rechtzetten

Hoi Thom,

Misschien moet je even iets rechtzetten. Ik heb geen idee hoeveel meiden (en jongens) deze site lezen, maar je schrijft in je vorige stukje iets over de bloedbank en weten of je enge ziektes onder de leden hebt. Ook ik ben bloeddonor en je zult vast wel weten dat je bloed na afname alleen getest wordt op hepatitis nogwat, Hiv en syfillis. Niet op verdere geslachtsziektes. Jij weet dat, ik weet dat, maar misschien weten jonge meiden dat niet. Die denken nou misschien: jippie, naar de bloedbank en als ik dan niks hoor, lekker neuken voor een breezer  ;  )

AFZENDER: sjeur | REACTIE GEPLAATST: 03-07-2007

Passie....

Zo Thom, je leest het hè....Verschillende vrouwen/meiden/dames met verschillende seks-wensen. We willen je natuurlijk allemaal graag helpen om een goede minnaar te worden, daarom vertellen we gewillig wat ons favo standje is. Alleen helpt het geen zak, want we willen allemaal iets anders. Maar wat we naar mijn bescheiden mening wél allemaal willen, is passie. Want lekker zoenen bijvoorbeeld, dat wil iedereen wel, lees ik. En dáár heb je natuurlijk passie voor nodig!

Het mooie van passie is ook gelijk het nadeel eraan. Het is er of het is er niet. Je kunt het niet faken, niet maken, niet beïnvloeden (hmmm, misschien wel een heel klein beetje met een pilletje of andersoortig geestverruimend spul). Er zijn vrouwen die zeggen dat ze niet met een man naar bed kunnen gaan zonder verliefde gevoelens te hebben. Maar volgens mij verwarren ze verliefdheid vaak met passie.

Ik hoef je dus niet te vertellen welk standje ik prefereer (oeh, dit sjieke woord past eigenlijk niet bij mij, zal ik het veranderen in "mijn voorkeur heeft", mwah nee, boeie), want ik help je er niet mee. Wel kan ik je vertellen dat ik George Clooney niet aantrekkelijk vind, disco me onverschillig laat, in zomer en winter de ongewenste haartjes netjes weghaal, (niet meer) fantaseer over seks met een vrouw, Abba saai vind, George Michael net iets minder saai, America's Next Topmodel alleen kijk als die zender (welke is dat eigenlijk) op staat omdat mijn afstandsbediening al meer dan een jaar kapot is en ik dat codegedoe van die universele niet snap, geen homoseksueel als beste vriend heb omdat hij niet meer op mijn mailtjes reageert sinds hij een belangrijke baan heeft en in hartje Amsterdam woont, mijn nagels zonder te vijlen in een perfecte vorm groeien, vrij veel salades eet maar alleen omdat ik nooit zin heb om te koken en dat de enige kant en klaar maaltijden zijn die enigszins gezond zijn, inderdaad wel belachelijk veel toiletpapier gebruik maar alleen omdat ik vaak moet plassen, tijdens de seks graag redelijk actief bezig ben en dat ook van mijn bedpartner verwacht, nog nooit geSonjaBakkerd heb. Maar verder ben ik niet anders dan andere vrouwen. Ben bang voor spinnen en ander ongedierte (zelfs voor mijn kleine spitsmuisje, maar die kijkt altijd zo grappig en zielig naar me als ik er met een opgerolde krant boven sta), zeg "ohhhh, mag ik 'm aaien" en "hoe oud is ie?" als ik een puppy zie, had later beroemd willen worden (maar later is helaas iets sneller gekomen dan gepland) en weet niet wat ik wil en kan verwachten van het leven. 

Enne Justin; Danny de Vito vinden we niet aantrekkelijk. Niet als ie burgers draait, niet als ie in films speelt. Gewoon niet. Behalve Rea (schrijf je dat zo) Perlman, die kabouter met dat haar uit Cheers, want daar is ie mee getrouwd. Maar verder heb je wel een beetje gelijk. Een beetje. Want om winnen gaat het hier niet denk ik. Het onbereikbare ook niet. Want nou ja, je kunt hier in ruil voor een antwoord een date met Thom winnen (beetje tegenstrijdig overigens, Thom wil niet daten maar je kunt wel een date winnen hmmm, je kíckt erop hè Thom). Maar waar het wél om draait volgens mij, zijn twee dingen:

-Het onbekende, de talentvolle schrijver, waar we allemaal zo nieuwsgierig naar zijn. Hoe ziet hij eruit, zou hij echt van die volle lippen hebben, van die twinkelende oogjes?

-En daarnaast willen we Thom allemaal zó graag redden. Die arme, absoluut niet zielige, maar wél lekkere jongen, hij heeft de ware nog niet ontmoet....Laat ik dat nou zijn (eh, ik niet he, figure of speech). Net zoals ik dacht dat ik vroeger David Bowie moest ontmoeten en tijdens zijn concert (ik was trouwens 14!) vooraan te gaan staan en driftige pogingen ondernam om zijn aandacht te trekken door als een idioot te gaan staan zwaaien en tegelijkertijd zwoel kijken, wat dus nooit lukt samen. Ik dacht dat als ie mij eenmaal zou zien, hij hopeloos verliefd op me zou worden. Hihi.

Hmmm, dacht dat ik deze keer een kort stukje zou schrijven. Weer mislukt, waarvoor mijn nederige excuses. Als het irritant wordt, gewoon zeggen. Of niet plaatsen.

En trouwens bedankt! Nu weet ik hoe je "getriggerd" schrijft. Misschien heb ik er ooit iets aan.

Fijne avond!

Sjeur

AFZENDER: Sjeurke | REACTIE GEPLAATST: 03-07-2007

Inderdaad goed zoenen is een must!

Zeg eeehhh....Justin, zo te lezen begin jij "ons" vrouwen helemaal niet door te krijgen. Integendeel...

Thom, wat betreft de tegenovergestelde reacties van de vrouwen...ik, als vrouw, begrijp dat zelfs niet. Ik zou het überhaupt niet in mijn hoofd halen een foto van mezelf te sturen om een date los te peuteren. Wie weet stuur jij een van je vrienden, die maar niet aan de vrouw komt, erop af...Maar het blijft gewoon een feit; mannen komen van Mars en vrouwen van Venus. Dat maakt dat we elkaar nooit helemaal zullen begrijpen, maar dat maakt het dus ook een stuk leuker en spannender. Inderdaad als een man niet kan zoenen staat hij in "no-time" weer buiten. Wat jouw vraag betreft, achterlangs is mijn favoriet.

groetjes, Aswintha

PS Ik weet nou nog steeds niet of wij bij elkaar op school hebben gezeten? 

AFZENDER: Aswintha | REACTIE GEPLAATST: 03-07-2007

Toetje

Heej Toetje,

Wat een straf hè,al die aandacht van vrouwen...te zot voor woorden,maar ja, dat krijg je met jouw aangeboren afwijking...je schrijverstalent...tja...nog zo'n straf...'tis bar,Toet,echt, ik heb het enorm met je te doen...maar dan wel pas als ik tijd heb,en die heb ik niet...hihi...Waar ik nog nét even tijd voor heb, is een antwoord  geven op je vraag,tenminste,zoals ík erover denk...Sex: niks moet,alles mag,zolang je maar lol hebt...(dus óók enorm in de lach kunnen schieten om iets onozels (bv. een opmerking) tijdens 'de daad' -en dat pinkemans dan fier rechtop blijft staan-...) Doe je best,en zet 'm op!

AFZENDER: Niekie | REACTIE GEPLAATST: 03-07-2007

maakt niet uit

Lieve Thom,

Standje maakt niet uit, ik denk misschien niet zoals andere vrouwen maar als ik de ogen van een man troebel zie worden, zegt mij dat genoeg. Niet teveel nadenken, gewoon doen, als er een klilk is, is er lekkere sex. Suc6 en heel veel plezier.

Mo

AFZENDER: Mo | REACTIE GEPLAATST: 03-07-2007

wat vinden vrouwen lekkerrrrrrrrrrr

Het is te hopen voor je dat ik N. ben. Welk standje de vrouw het lekkerste vindt, ik kan alleen maar voor mezelf spreken.........op zijn hondjes doet het erg goed bij me, bovenop ook en dan kan jij idd gewoon je donald duck liggen lezen. Onder de douche vind ik ook erg lekker, vooral met al dat doucheschuim. Op de tafel, aanrecht, wasmachine etc etc ook errug in trek. Wat ik ook erg opwindend vind is olie, niks beter dan een glibberig neukpartijtje. En waar houd ik niet van: standje 69 (kan geen twee dingen tegelijk, genieten en presteren) hou niet van mannen die aan je hoofd duwen als je bezig bent met pijpen, die krijgen meteen een beuk!!!!!! Maar het belangrijkste is toch wel zoenen, als een man niet lekker zoent haalt hij de slaapkamer niet eens............

AFZENDER: nynke | REACTIE GEPLAATST: 03-07-2007

Ik begrijp ze ook niet...

... maar ik heb ze wel een beetje door (denk ik). De concurrentie die normaliter onder mannen heerst(e), het haantjesgedrag, is overgeslagen naar het andere sexe. Een vrouw wil kunnen zeggen: 'Ik datete Thom, de schrijver. Ik heb hem getemd, ik heb hem de liefde gegeven die hij nodig had.' En daarna... 'Kijk eens, ik sta in zijn boekjes. Hij heeft wel vier hoofdstukken aan mij gewijd. En al die andere vrouwen die op zijn website staan, die hebben dat niet.' Vrouwen willen tegenwoordig winnen van andere vrouwen

Daarnaast is macht de man zijn grootste aantrekkingspunt. Het knappe doet er niet zo toe. Wie zou er op Danny de Vito vallen als hij bij de plaatselijke Burger King de burgertjes staat te draaien?  Vrouwen willen tegenwoordig kunnen zeggen: 'Kijk mij eens dames. Jullie moeten allemaal tegen mij opkijken want ik heb de rijkste, de meest krachtige, de meest invloedrijke, de meest onbereikbare.' Want dat is de volgend aantrekkende kracht. Onbereikbaar zijn.

Ik date nu een leuke vrouw, echt een leuke, alleen ze is wel verwarrend. Als ik weinig aandacht geef, hangt ze een week lang aan de telefoon en als ik teveel aandacht geef, hoor ik haar niet. Het is ook nooit goed.

Hier wil ik het graag bij laten, voordat echt elke vrouw mij begint af te wijzen om mijn ideeen. Aaaaii... te laat.

Groeten, Justin

AFZENDER: justin | REACTIE GEPLAATST: 03-07-2007