Voor uw dagelijkse Thom-shots verwijs ik u gaarne naar mijn Facebook.

THOM ARISMAN

BLOG

11-06-2007

1. Welkom!

Hallo daar,
een meer dan hartelijk welkom op mijn fonkelnieuwe site. Werd tijd ook. Ik moet er natuurlijk nog even inkomen, en de site is ook nog lang niet zoals ik ‘m hebben wil, maar dat komt allemaal goed, geloof me. Hangt natuurlijk ook een beetje van jullie af. Een beetje veel eigenlijk – als ik geen reacties krijg, kap ik ermee. Ik raak wel eens, heel per ongeluk, verzeild op een weblog en zie dan dat er niemand heeft gereageerd op het geschrevene. Vind ik toch een treurig gezicht.

De bedoeling is geloof ik dat ik hier te pas en te onpas berichten moet achterlaten, en dat zal ik dan ook zeker doen. Vanaf nu zal ik jullie overstelpen met info waar je helemaal niet op zit te wachten, maar dat is dan ook de essentie van een weblog, heb ik me laten vertellen. (Zo tik ik dit terwijl ik in mijn onderbroek zit, in moordend tempo een zak hard/zoete munten drop naar binnenwerk, met één oog naar Dismissed op MTV kijk, denk shit ik wil ook wel weer eens daten, zie dat ik hoognodig weer eens moet stofzuigen, mijn blaas op knappen staat en de Get Ready-cd van New Order zenuwslopend hard staat.)

Maar omdat ik het al zo vaak over mezelf heb, zou ik het leuk vinden als jullie ook voor de broodnodige input zorgen. Een beetje reageren, leuke stukjes schrijven, je single-ellende delen, je totale-gebrek-aan-seks frustraties van je afschrijven, je meest rampzalige one-night stand recenseren, mijn boeken genadeloos afbranden – dat werk. Zou ik erg tof vinden. Natuurlijk reageer ik dan weer op jullie berichten, waarna jullie je weer afreageren op mij en zonder dat we het in de gaten hebben, pennen we deze hele site vol. Houdt ons van de straat. Ook kun je me álles vragen – op bijna alles geef ik antwoord.

Om jullie te motiveren, heb ik een soort van prijsvraag bedacht. Ergens op de beginpagina zweeft een ‘Doe mee en win!’- icoontje. Klik ’t aan en lees waarmee ik op de proppen ben gekomen. Misschien treffen we elkaar binnenkort onder vier ogen…

Goed, omdat de zak drop zo goed als leeg is en ik onderhand kotsmisselijk ben en ik bijna in mijn broek plas, trek ik me even terug. Maar ik ben er snel weer.
En laat een reactie achter. Doe het voor mij.

O wacht, ik heb een vraag. Een topic, zeg maar. Omdat ik werkelijk geen flauw benul heb wat ik in de zomervakantie ga doen (op een weekje Berlijn met vriend Jules na), denk ik er serieus over na om mee te gaan met zo’n single-reis. Heeft er toevallig iemand ervaring met zo’n trip? Is het wat? Gaan er leuke, dunne, niet-depressieve mensen mee? Of zit je met alleen maar bejaarden opgescheept? Maar vooral, ben ik een enorme loser, omdat ik verdorie niemand kan vinden die met me op vakantie wil?? Shoot!
Oké, dat was het voor nu.

Later!
Thom


 

 

Reacties bij dit bericht


Kop *

Reactie *

Afzender *

E-mailadres *


L

Hi Thom,
Ik heb me lekker geinstalleerd. Laptop buiten, dekentje, mutsje op tegen de zon. Konijn buiten, voorlopig in kooi, vermits kabels haar favoriete maaltijd zijn. En in mijn achterhoofd de dwaze film "you got mail", of melige film :)
Ja, ik ga beginnen schrijven en bundelen vandaag. De ideëen die al jaren in mijn hoofd flarden ga ik eindelijk neerschrijven. Het werd tijd. Want je krijgt telkens maar meer input, en de output gebeurt niet helemaal, waardoor je volgens vele mensen wat hyperactief hebt. Je loopt namelijk overvol van de ideëen.
Mijn voornemen voor vandaag.
Om me regelmatig aan het schrijven te houden, ga ik je blog chronologische lezen en becommertarieren (mind the schrijffouten, of mix van talen, is gewoon my way)

Gegroet van het kleine België,
in een kale tuin, die ik nog moet inrichten (ook één van mijn projecten, die dan nog gebaseerd is op een ander project, nl mijn eindwerk dat ik al 2 jaar geleden moest geschreven hebben, maar ja 2 jaar geleden krijg je een ontmoeting met iemand die je totaal niet kent en mijn konijn is net ontsnapt, hij heeft weer een manier gevonden om de o zo veilige kooi uit te breken, net als ik houd hij niet van kooien, ze zijn veel te belemmerend, gunnen je geen vrijheid, terwijl je net zo gezellig in dat ene hoekje wou gaan zitten en eigenlijk gewoon rustig daar wou gaan liggen, genietend van de koelte want het is weer een verschrikkelijk warme dag en elke dag zit je binnen, hopend dat het warm genoeg is om dan in dat koele hoekje te kruipen en te genieten, je bent nog eens vrij, verlost van die kooi, vrij zoals het hoort te zijn, vrij want de .... berooft velen hun vrijheid.

Toedels,
BD S

PS: tip: don't look for the obvious.

AFZENDER: BD S | REACTIE GEPLAATST: 21-07-2009

groetjes

Hi Thom, ben erg fan van je column en ben nu je 2e boek aan het lezen. Erg vermakelijk. Ik ben geen single nu, maar kan me veel dingen wel voorstellen. Ik luister ook graag naar Massive Attack en moet bij Teardrop altijd ff aan jou denken. Volgens een vriendin van mij ben je eigenlijk een vrouw met erg veel fantasie. Maakt me niks uit, je schrijft erg leuk. Succes met je boekverkoop, groetjes

AFZENDER: Cynthia | REACTIE GEPLAATST: 01-07-2007

Desillusie

Hi Thom,

Ik lees je column in Flair al heel lang. Elke week weer smullen.
Je moet het lekkerste voor het laatst bewaren dus ben nooit meteen naar je column gebladerd. Erg knap van mezelf.

Tijdens mijn vorige relatie dacht ik altijd: 'Was 'ie maar zo leuk als Thom.' Maar dat was 'ie niet en werd 'ie ook niet dus na lang twijfelen de relatie verbroken. Tink was weer single! Genoten van de vrijheid en binnen no-time mijn Grote Liefde ontmoet met wie ik op 070707 ga trouwen. Thom was van zijn nummer 1 notering als ideale man verstoten (sorry).

En nu is er dan eindelijk de site. Meteen hier naartoe gesurfd om met open mond mijn desillusie te verwerken.

Als dit werkelijk jouw silhouet is, ben je waarschijnlijk 20 cm kleiner dan ik en lijk je in de verste verte niet op hoe ik je mij voorgesteld had. Nou, dan maar even Thom's muziekkeuze bekijken. Oké, dit wordt dus niks. Films dan? Hmmz, never heard of...

Thom, het is duidelijk. Wij hadden never nooit niet bij elkaar gepast dus ik hoef tijdens het lezen niet langer jaloers te zijn op buurvrouwen en andere dames die in je columns voorbij komen. Leest vast een stuk rustiger...Maar of het door deze site nu leuker op is geworden?....(soms is het beter niet alles te weten...)

Ik blijf je lezen!

Liefs,

Tink

AFZENDER: Tink | REACTIE GEPLAATST: 26-06-2007

daten

Hoi Thom,

Ben in je eerste boek bezit! Vrijdag begonnen, nu al bijna uit! Heerlijk! Heb je tweede boek ook maar meteen gekocht.... En natuurlijk mijn single-vriendinnen aangeraden deze boeken ook te kopen!!!! Echt super om zo jouw ervaringen met daten/relaties te lezen. Toch verschillen deze wel veel met de mijne. Waarom tref ik alleen mannen die aan telefoon-sex doen? Ik zie ze liever in het echt haha. Onbeschofte vraag maar val jij ook vrouwen 's nachts lastig door ze te bellen en als je klaar (gekomen) bent meteen ophangen? Verder doe ik denk ik wat fout. Ben nu een halfjaar singel en een tijdje aan het daten, maar degenen die ik leuk vind vinden mij niets en degenen waar ik op afknap vinden mij geweldig! Ik kan (serieus) nu ook al een boek erover schrijven!!!! Hé, ik hoop nog veel van je te lezen! :-x

Afz. Netje

 

AFZENDER: Netje (sorry niet mijn echte naam...) | REACTIE GEPLAATST: 26-06-2007

flair

hallo thom ik kreeg een flair in mijn handen om te lezenen las het stukje van jouw  leuk ik dacht waar ken ik die naam toch van en ja hoor ik wist het weer  ik heb je boek ook gelezen ga zo door met schrijven ik word vast een fan

AFZENDER: yvonne van setten | REACTIE GEPLAATST: 25-06-2007

One night single reis....

Hey Thom of Hans of Mike of hoe je ook heet,

Je site ziet er eh mannelijk uit. Met andere woorden: mag iets gezelliger (niet té gezellig, dan wordt het vrouwelijk). Misschien iets meer naakt. Ja, weet het zeker. Meer naakt! En sex.

Maar goed: single reizen. Kan leuk zijn, kan minder leuk zijn. Heb het één keer gedaan, zo'n vijf jaar geleden en ik vraag me nog steeds af of het nou leuk was of niet. Er waren genoeg leuke mannen maar geeneen écht lekkere kerel met wat inhoud. Er werd veel slap geluld, vooral na wat drank en de dames waren nogal giechelig en overdreven. Ik deelde een kamer (je deelt altijd een kamer met een geslachtsgenoot, helaas, óf, in mijn geval: gelukkig) met een kakelende kip. Dit (overigens lekkere) kipje verklaarde mij de laatste nacht de liefde (huh?), ja, ze was verliefd op me geworden!! Dus...toen heb ik maar een beetje met 'r gezoend. Best leuk.

Enne, om je vraag over jouw boeken te beantwoorden: heb er geeneen gelezen. Ik lees alleen kookboeken en de FHM (ff vergelijken maar stiekem ook om jullie zogenaamde "mannen onder elkaar gevoel" te verpesten).

Lieve groet!

Sjeur

AFZENDER: Sjeur | REACTIE GEPLAATST: 25-06-2007

hoi

Het eerste wat ik doe als ik thuis kom zaterdag is jouw stukje lezen!!Wat kan jij onwijs leuk schrijven,ik lig altijd in een deuk bij jouw verhalen(soms komen ze me erg bekent voor).

Heel veel succes met alles en vooral door blijven schrijven en zoeken...(op ieder potje past een deksel,hahaha!! :-))

 

AFZENDER: kus Rachel | REACTIE GEPLAATST: 24-06-2007

Hi !!

Hi Thom,

Leuk een eigen site!

Hij staat al in mijn favorieten :)

Ik lees jouw collumn altijd als eerste in de Flair.

Jammer dat ze zo kort zijn.................................................

Ik leef altijd helemaal met je mee en het gebeurt regelmatig dat ik doordeweeks denk "Hoe zou het nu met Thom zijn?"

Geweldig dat je weer een nieuw boek hebt!

Ik ga hem eteen bestellen!

Liefs, Greta.

AFZENDER: Greta Blaauw | REACTIE GEPLAATST: 23-06-2007

Happy Single?

Hey Thom,

Je kolom achterin Flair. Ik wil er steeds mee beginnen, maar houd me in en bewaar het leukste voor het laatst. Hoe wel vandaag... Gelukkig niet! Werd me nu pas bewust van je boeken (kan ze dus nog niet afkraken) en deze site! Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen, dus: Leuke site! Je koloms: Grappig, herkenbaar, lekker lezen en dan me dan toch weer "Happy Single" voelen. Misschien toch ook maar eens op zoek naar je boeken...

Die single reis. Ik denk er regelmatig over, maar doe het niet. Vind mijn onafhanelijkheid tijdens de vakantie veel waard. Hoewel ik ook dit jaar weer verschillende uitnodigingen heb ontvangen van niet single vrienden, heb ik besloten om mijn eigen plan te trekken en naar Portugal af te reizen. De ticket naar Porto is geboekt. Plan: beetje rondreizen? Ach, het precieze plan komt nog wel.

Fijne vakantie! En vanuit de Top 5 van Elle van Rhijn (Flair 26) is nr. 4 echt een aanrader!

Nicole

AFZENDER: Nicole | REACTIE GEPLAATST: 23-06-2007

Beste Thom

Laatst heb ik voor het eerst een collumn van je gelezen...sorry...had nooit eerder van je gehoord......

Ik heb daarop een brief geschreven en naar Haarlem meen ik gestuurd. Helaas, ik heb nooit enige reactie van jou gekregen.......jammer

Misschien wil je eerst een foto?

AFZENDER: Anjo | REACTIE GEPLAATST: 23-06-2007

Foutje...

Ehh... schreef ik nou looser i.p.v. loser??

AFZENDER: Wendy | REACTIE GEPLAATST: 23-06-2007

Looser

Hoi Thom,

Die single reizen zijn een aanrader! Ik ben er 3 jaar geleden mee naar Italie geweest en ga dit jaar toevallig weer, maar nu naar Istrie.

De eerste keer dacht ik ook dat zoiets alleen voor loosers was, maar ik had ook enorm veel zin in een vakantie en alleen is zo ongezellig zullen we maar zeggen...

Dus heb ik de sprong gewaagd en het was fantastisch! Heb er enorm veel gelachen en tevens een goede vriendin aan over gehouden. De leeftijdsgroep vind ik ook goed trouwens. Van 25 tot 40 jaar o.i.d. Gezellige boel dus.

En het is echt niet bedoelt om de liefde van je leven te vinden, maar aan de andere kant... Je weet maar nooit... Haha.

Aanrader dus!  

Groetjes,

Wendy

AFZENDER: Wendy | REACTIE GEPLAATST: 23-06-2007

Single reis

Hallo Thom,

Zo'n single reis moet je gewoon doen, is hartstikke gezellig! Zou alleen de eerste keer niet een al te lange reis boeken... Enne... er gaan in de regel meer vrouwen dan mannen mee, dus dat kan héél gezellig worden!

Succes,

Monique

AFZENDER: Monique | REACTIE GEPLAATST: 22-06-2007

nou vooruit: een reactie

Nou Thom,

veel succes met je blog hoor!!! Ik hoop dat ie net zo leuk is als je column.

groetjes!

AFZENDER: Dees | REACTIE GEPLAATST: 22-06-2007

NORIA

Thom, Hoe lang laat je ons in spanning wat Noria betreft? Hoe reageerde zij op jouw komst op Terschelling? Ik heb net je nieuwste boek gelezen en moet nu met die vraag de dag door... Ik wil jou best wel wat input geven, voor zo ver je die nodig hebt......Ik ben jaaaarenlang actief happy single geweest en heb me ook gelaafd aan diverse datingsites en gekregen wat ik destijds verlangde..juist ja: Vitamine A(andacht). En sex. Enzo..Een singlereis heb ik nooit gemaakt. He zag Noria eruit?? Kun je ons dat wel al verklappen??

AFZENDER: Barbara | REACTIE GEPLAATST: 22-06-2007

Weer een reactie erbij......

Hoi Thom,

Je vraag/opdracht als inhoud van de reacties: "je single-ellende delen, je totale-gebrek-aan-seks frustraties van je afschrijven"......zou wel willen, maar heb geen input uit dat scala van ervaringen.

Ben happy-together, sex-frustratie-loos......en dus niet in de positie om te reageren? Kan ook goede stukjes schrijven, al zal het daarin geen 'feest der herkenning' zijn voor singles met sexgebrek.

Maar okee, zal er maar mee moeten leven dat ik niet tot je doelgroep behoor, en ondertussen heb je weer een reactie erbij onderaan je stukje...van 'treurig' is dus geen sprake.

Ik lees in ieder geval graag je column en zal je weblog in de gaten houden. Kom maar op met die 'info waarop ik niet zit te wachten'!

Liefs,

Julia

 

 

AFZENDER: Julia | REACTIE GEPLAATST: 21-06-2007

ehhh nogmaals hallo

Ik had net een stukje geschreven, maar heb pas daarna jouw stukje gelezen over je vraag om iets over jezelf te schrijven. Ga ik zeker niet doen, aangezien ik werkelijk een totaal ander leven leidt dan jij. Daarom lees ik zo graag jouw stukjes in de flair. Niet dat ik nou zo'n super saai leven leidt, maar jij als single-man, met de spanningen van de liefde, het alle-tijd-van-de-wereld gevoel en kunnen doen wat je wilt zit niet te wachten op een vrouw van 31 die net haar derde kindje heeft gekregen ( laatste was een ongelukje...) die pijnlijke tepels heeft van de borstvoeding, totaal vervreemd is van haar man, wil gaan hardlopen om de natuur een handje te helpen om graag wat sneller dit keer strakker te worden, maar daar totaal geen tijd voor heeft. Wat ik trouwens wel met je gemeen heb is dat heerlijke snoep verhaal. Ook ik kan zo hopla snoep naar binnen werken. Bij mij geldt het alles of niets verhaal, of ik drink niks of die hele wijnfles gaat in een keer op, niks 1 koekje het hele pak graag, en ook nu weer of ik schrijf niet of ik schrijf meteen twee stukjes........

Doeg tot misschien de volgende keer

Gr. Stefanie  

AFZENDER: Stefanie | REACTIE GEPLAATST: 20-06-2007

Hallo terug

Te erg voor woorden dat ik me toch heb laten verleiden om een bericht achter te laten. Eigenlijk was ik alleen maar nieuwsgierig wie die Thom nou eigenlijk is, hoe ziet-ie eruit? Ik lees weekelijks het stukje in de Flair, lach me helemaal ziek, visualiseer alles en ben zo stiekempjes gewoon nieuwsgierig geworden hoe die man er eigenlijk uitziet. Daarbij komt dat hij dat zelf ook al eens had geschreven, dat als mensen (...vrouwen) te nieuwsgierig waren ze naar hem konden googlen.....   zoiets zou IK nou noooooit doen, veel te zielig.... 

Ik schaam me dan ook rot dat ik me toch verlaagd heb naar het niveau van onbeheersbare nieuwsgierigheid ( moet er eventjes wel bij zeggen dat ik me 2 jaar lang heb kunnen beheersen om niet te gaan kijken..) laat ik ook nog bewijs materiaal achter. Wat wel een beetje lullig is dat ik tot nu toe nog steeds niet weet hoe  Thom er uitziet, aangezien ik alleen een foto heb gezien van zijn lichaam en niet van zijn hoofd......  Maakt verder ook niet uit, ben toch al verliefd op zijn stukjes.

Ik schrijf wel heel leuk over Thom in derde persoon, maar ben bang dat het in tweede persoon moet............  gaat niet veel te direkt.

Succes met je site

Groetjes Stefanie 

AFZENDER: Stefanie | REACTIE GEPLAATST: 20-06-2007

Thom.Single.Reis.

Ik heb net 1 minuut geleden je boek Thom.Single.Man uitgelezen. En nu blijkt de tweede alweer op me te wachten. Geweldige timing. Wat betreft je single tripje; het klinkt een beetje triest, maar dat zorgt precies voor de ervaringen waar wij graag over lezen ;)

AFZENDER: Annefleur | REACTIE GEPLAATST: 19-06-2007

Single reis

Hoi Thom,

Wat een goeie cover heeft dat nieuwe boek van je! Ik ben erg benieuwd naar de inhoud!

Wat dat single-reizen betreft, ik heb dat in het verleden wel eens gedaan en dat ging prima. Geen true love gevonden ofzo, ook niet een beetje love, maar wel erg gelachen. Het hangt natuurlijk erg af van je vakantiebestemming wie er mee gaan. Ga nou geen bejaardenreis boeken! ;-)

 

AFZENDER: Elle | REACTIE GEPLAATST: 18-06-2007

Yo Thom,

Coole site!

Gewoon doen, zo'n reis. Is niet zielig, is spannend. heb ik ook wel eens gedaan en ik heb me een beroerte gelachen. Er zaten misschien maar drie leuke mensen in het groepje (en niet een van hen was een single man waar je als meisje iets mee kan) maar de overige 17 waren zo weird dat die drie leuke en ik het kostelijk vonden. Onderweg waren trouwens wel smakelijke meneren hoor - het was in Ierland en daar gaf het van die ruige bonkmansen in kabeltruien die dan heel mooi romantisch fluit blijken te kunnen spelen in de pub, mmm, klopklop ging mijn meisjeshart.

Dus! Stop een kabeltrui en een muziekinstrument in je bagage en het minste wat je eraan overhoudt is een geweldige blog-entry waar wij, de hongerige lezeres (dit is niet bedoeld als pluralis majestatis) dan weer van kunnen genieten!

kus van Jackie

AFZENDER: Jackie | REACTIE GEPLAATST: 18-06-2007

Gefeliciteerd met je website!

Beste Thom,

Het is helemaal geweldig deze nieuwe site van je. Wat leuk! Veel succes ermee!

AFZENDER: Lideke | REACTIE GEPLAATST: 18-06-2007

Voor Thom :)

Hey Thom!

Ik heb totaal geen ervaring met single-reizen, maar ik weet zeker dat je vast wel leuke mensen tegen gaat komen!
En al voldoen ze wel niet aan het; knap, slank en niet depri.. Ook dan kan je het gezellig hebben :)

En als het écht niet meer lukt... Ik wil wel mee hoor, gezellig :)

Liefs, Kim

AFZENDER: Kim | REACTIE GEPLAATST: 15-06-2007