Voor uw dagelijkse Thom-shots verwijs ik u gaarne naar mijn Facebook.

THOM ARISMAN

BLOG

30-03-2016

1005. Zonder lust geen liefde

Gisteren Married At First Sight gezien? Ik ook. Píjnlijke aflevering. Ik had zelfs medelijden, met Yori, maar vooral met Sander. (Ik heb de RTL4-site er even bij gehaald, want ik ken al die namen niet uit mijn hoofd.) Hoewel ik het volkomen eens ben met hun vrouwen (weer even opzoeken) Nathalie en Chantal: als er geen lichamelijke aantrekkingskracht is, dan kun je het shaken. Je kunt elkaar nog zo leuk, lief, aardig, sympathiek en intelligent vinden, als je iemand niet met huid & haar wilt verslinden, werkt het niet. Ontzettend lullig voor Yori en Sander natuurlijk, maar dat is de realiteit.
   Ik vrees overigens dat het met (weer even opzoeken) Erik en Linda ook die kant op gaat, hoewel het in hun geval de man is die geen lust voelt. Enorme droogkloot trouwens, die Erik - kijkt de hele tijd alsof-ie poep ruikt. Misschien ruikt-ie dat ook wel. Is een heel beroerde match met Linda. Hebben die wetenschappers niet goed gedaan. Patty en Bram ('Patty' moest ik even opzoeken) daarentegen zijn een schot in de roos. Totale score: 1 geslaagde match, 3 mislukkingen. Conclusie: experiment geslaagd. Want het is een experiment, dus het kan niet mislukken.
   De aflevering van gisteren vond ik rete-interessant, omdat ik een paar weken geleden een vrouw heb ontmoet. We zijn een paar keer uit geweest. Het is een leuke, slimme, opgewekte, onafhankelijke, bijdehante, doortastende, sportieve vrouw. Ze heeft gevoel voor humor en veel meer geld dan ik. Hoewel dat laatste niet zo heel moeilijk is. Ze heeft, vermoed ik, een goed lijf (ik heb haar niet zonder kleertjes gezien, maar ik heb goede ogen) en ze is geen vegetarIër. Ook mooi meegenomen: ze rookt niet. Ik wel. Ik wil stoppen.
   Toen ik haar voor het eerst ontmoette vond ik het direct een leuke vrouw, maar ik voelde me niet lichamelijk tot haar aangetrokken. Hoewel ik natuurlijk beter wist, dacht ik: misschien komt het nog. Dus ging ik nog een keer met haar uit. Het kwam niet. Vrijdag was onze derde en laatste afspraak. Ik wil niet meer met haar afspreken, omdat ik haar geen valse hoop wil geven. Maar vooral: ik wil mezelf niet voor de gek houden. Heb ik in het verleden veel te vaak gedaan. In vriendschap met de vrouw ben ik niet geïnteresseerd, zij evenmin; we hebben al meer dan genoeg vrienden. Dus hebben we afscheid van elkaar genomen. 
   In MAFS zitten in ieder geval twee stellen die ten dode zijn opgeschreven. Die twee stellen moeten heel snel afscheid van elkaar nemen. Maar dat kan niet, want ze zitten in een tv-programma. En er staan nog wat afleveringen geprogrammeerd. Het gevolg is dat wij de komende weken moeten kijken naar mensen die niets meer met elkaar te maken willen hebben. Geen prettig vooruitzicht. Voor die mensen en voor ons.
   Wat leert MAFS ons? Zonder lust geen liefde. En natuurlijk dat de liefde een loterij is: soms heb je geluk, maar veel vaker heb je dikke, vette pech.                        


 

 

Reacties bij dit bericht


Kop *

Reactie *

Afzender *

E-mailadres *


Weer wat anders

'Undressed' vanaf 3 mei TLC...

AFZENDER: K-tje | REACTIE GEPLAATST: 03-04-2016

Mooie recensie. Dank je wel.

Dat je de reacties niet meteen ziet, mis ik ook. Ik geef het door, misschien kan dat veranderd worden.

AFZENDER: Thom | REACTIE GEPLAATST: 01-04-2016

Mooie site

Pluspunten: Grotere foto's, tof lettertype en groot ook, mooie layout en eenvoudig. Nog steeds anoniem kunnen antwoorden geeft toch wat meer vrijheid. Je rode stip bovenaan. Puik werk. 

Minpunten: Niet meteen meer de reacties zien en meer moeten klikken (erg lui). Verder geen enkel. Het is wel even wennen, hou ook niet van verandering als het gaat om sites. Had dat vooral met de site van Canvas. Vond die daarvoor stukken beter.

AFZENDER: brigitte | REACTIE GEPLAATST: 01-04-2016

Pssst

Wil ik ook niet!

AFZENDER: W. | REACTIE GEPLAATST: 31-03-2016

Geen probleem, W.

Via de link op Facebook sleep ik je weer terug naar deze site. Er is geen ontsnappen aan.

AFZENDER: Thom | REACTIE GEPLAATST: 31-03-2016

Site

Sinds je site vernieuwd is, kijk ik vaker op je Facebookpagina dan hier. Is denk ik niet echt de bedoeling, maar ik vind het fijner als je gelijk de reacties ziet staan.

AFZENDER: W. | REACTIE GEPLAATST: 31-03-2016

Ha!

Dit lijkt mij de enig juiste volgorde.

AFZENDER: Thom | REACTIE GEPLAATST: 30-03-2016

Lust

Helemaal waar! Na 'verkering gevraagd' te hebben en onze eerste (ook maar afwachten) lekkere tongzoen, trok hij meteen mijn trui omhoog om 'alles' even te inspecteren... (nog steeds) goedgekeurd! Wij hebben het anders dan anders gedaan... Na een maand of acht samenwerken: dinsdag verkering, donderdag eerste keer seks en zaterdag eerste keer uit.

AFZENDER: K-tje | REACTIE GEPLAATST: 30-03-2016

Sander en Chantal.

Die zag ik niet aankomen. Eerlijk is eerlijk. Sterker, ik wist gewoon zeker dat die twee samen oud zouden worden. Tot zover dr. Love.
Wat ik me steeds afvraag tijdens het kijken: hoe kun je elkaar in godsnaam beter leren kennen als er de hele tijd een cameraploeg om je heen hangt? Is onmogelijk.

AFZENDER: Thom | REACTIE GEPLAATST: 30-03-2016

Honeymoon

Interessant hè. Ik had van Sander en Chantal ook meer verwacht. Naar mijn idee was hij gewoon op zijn p.. getrapt omdat Chantal had aangegeven zich (nog?) niet tot hem aangetrokken voelde. Wat deed hij toch moeilijk in dat gesprek met haar! Terwijl hij daarvoor aan de camera simpel uitlegde wat hij bedoelde. Hij helpt de boel nu zelf om zeep door zijn nukkige gedrag, terwijl Chantal denk ik anders wel naar hem toe was getrokken.
Het lijkt mij sowieso geen goed idee om meteen op vakantie te gaan (en meer nog op 1 kamer en in 1 bed!) als je elkaar nog niet kent. Dan zit je toch veel te veel op elkaars lip, zou ik ook niet trekken

AFZENDER: M. | REACTIE GEPLAATST: 30-03-2016