Voor uw dagelijkse Thom-shots verwijs ik u gaarne naar mijn Facebook.

THOM ARISMAN

BLOG

01-04-2016

1006. Lentegeilheid

Leuk woord, lentegeilheid. Lekker woord. Ik trok vanochtend de gordijnen open, zag het zonnetje schijnen en dacht: lentegeilheid. Beter dan gisteren. Toen trok ik mijn gordijnen open en dacht ik: schuursponsje. Werkelijk geen idee waarom ik dát dacht. Maar daar heb ik wel vaker last van. Erg vaak eigenlijk. Veel te vaak.
   Lentegeilheid kun je op twee manieren uitleggen: je hebt onwijs veel zin in de lente én je bent onwijs geil omdat het lente is. Voor mij geldt de eerste uitleg, want mijn libido is al maanden zo dood als een pier. De winter hè - die duurt gewoon veel te lang. En mijn libido is nogal seizoensgevoelig. Ik maak me trouwens wel een beetje zorgen voor de komende dagen, met name zondag; dan schijnt het potverdomme 20 graden te worden. Ik hoop niet dat de vrouwen dan ineens al hun kleertjes uittrekken, want dat kan ik niet aan. Ik schrik er ook altijd van, al dat witte vrouwenvlees. Gelukkig moet ik zondagmiddag squashen, dus ik sta veilig op de squashbaan. En daar blijf ik tot het donker is.
   Over geilheid gesproken: gisteren heb ik Temptation Island gekeken. Ik dacht dat het de laatste aflevering was, maar helaas: volgende week komt er nog één. Temptation Island was mijn guilty pleasure, ik had er ook heel veel zin in, maar na drie afleveringen was ik er al klaar mee: Marvin en Louise zijn zo overduidelijk een nepstel dat ik het niet leuk meer vond. TI is trash-tv, dat weet ik ook wel, maar het moet wel een béétje geloofwaardig zijn. Nou lopen veel mannen hun pik achterna, maar wat Marvin allemaal flikte, dat zou zelfs de grootste flapdrol niet doen. Totaal belachelijk. Het begon me ook op te vallen dat hij heel weinig praat. In de gesprekjes tussendoor zegt hij niets. Komt geen stom woord uit. Later begreep ik waarom: moest hij doen van de programmamakers, zodat hij zich niet kon verspreken. Alles wat hij zegt en doet, is bedacht door de makers. Voor Louise geldt hetzelfde. Allemaal fake. En ik, domme eikel, heb zitten meeleven met Louise. Ik had echt medelijden met die arme schat. Jezus, wat voelde ik me genaaid, toen het kwartje viel. Punt is: je blijft toch kijken, omdat je wilt weten hoe het met de andere stellen, die wel echt zijn, afloopt. Hoewel het natuurlijk volstrekt onzinnig is dat je je relatie wilt 'testen'. Waarom? Waarom moet je in hemelsnaam je relatie testen? Waar slaat dat op? Enfin, nog één aflevering en dan zit TI er godzijdank op.
   Nog één dingetje waarover ik me ook enorm heb verbaasd. Die lui moeten het negen dagen doen zonder hun partner. Dus negen dagen zonder seks. (Op Marvin na dan. En Regilio. Of niet, Regiel? Goeie move trouwens: haar meteen ten huwelijk vragen. Krijg je ook geen lastige vragen.) Vooral die negen dagen zonder seks schijnen ze een soort van doodstraf te vinden. Negen dagen geen seks! Dat overleven ze niet! Holy shit, denk ik dan: wat een mietjes. Wat is nou negen dagen zonder seks? Dat is toch helemaal niks. Negen dagen geen seks stelt geen reet voor. Ik heb een goedbedoeld adviesje voor die lui: blijf bij je partner, word vooral geen single. Want een beetje single zit heel wat langer dan negen dagen zonder seks. Zelfs heel wat langer dan negentig dagen. Hoeveel dagen het precies zijn, weet ik niet. Wat ik wel weet, is dat de gemiddelde single twee sekspartners per jaar heeft. Verrek, zo weinig? Yep, zo veel.
   Singles liegen overigens het meest over hun seksleven, maar dat is een ander verhaal.


 

 

Reacties bij dit bericht


Kop *

Reactie *

Afzender *

E-mailadres *


TI

Had geen week langer moeten duren.
Van Marvin & Louise snap ik helemaal niks meer.
Nu weer op zoek naar een nieuwe guilty pleasure.

AFZENDER: Thom | REACTIE GEPLAATST: 08-04-2016

Laatste TI

Zat er helemaal klaar voor... maar viel eigenlijk toch wel tegen.

AFZENDER: K-tje | REACTIE GEPLAATST: 08-04-2016

Ik denk

dat je het wat te letterlijk neemt of ik mij niet goed uit druk, wat nog wel eens meer gebeurd. Ik bedoel niet jij, ik bedoel iedereen. (Wauw, zo aangevallen voelenzeg).. Moet daarbij altijd denken aan Into the Wild: 'Happiness only real when shared.' 

Ik zal het op mezelf houden dan :) Als IK mij gelukkig voel, en IK kan dat niet delen met anderen, dan stelt MIJN eigen geluk niets voor. Ik zeg niet dat IK geen gelukkige momenten met MEZELF kan hebben. Maar echt gelukkig zijn kan in mijn opzicht niet op jezelf nee. Ben ik mis? Ben ik niet mis? Zal mij eerlijk gezegd een worst wezen.. dat is wat ik denk en geloof

AFZENDER: brigitte | REACTIE GEPLAATST: 07-04-2016

Gelukkig zijn op jezelf bestaat niet?

Goh, dan ben ik dus al jaren ongelukkig. Had ik geen idee van. Fijn dat iemand het me eindelijk eens vertelt.
Brigitte, ik ben het vaak met je eens, maar nu helemaal niet.
(Als ik eens ongelukkig ben, komt dan bijna altijd door een ander.)

AFZENDER: Thom | REACTIE GEPLAATST: 07-04-2016

(On)bereikbaar

Mijn zelfbeeld is in verloop van tijd veranderd. Je wordt ouder en wijzer. Je komt er achter dat niemand perfect is. Gelukkig/tevreden zijn begint bij jezelf, cliche, maar wel waar. Door anderen wordt het alleen maar beter... als het goed is. 'Anderen' komen en gaan, of blijven hangen. Het leven is te kort om dingen te doen voor een ander (alles met mate!), dus doe wat je zelf wil.

AFZENDER: K-tje | REACTIE GEPLAATST: 07-04-2016

Laag zelfbeeld

wordt niet aangeboren.. je krijgt dat mee 'van thuis'. Gratis en voor nietsIk neem het Louise in ieder geval niet (meerkwalijk.
Dat is een hele mooie uitspraak Thom, beetje dualistisch en helaas voor velen onbereikbaar. Je geluk hangt praktisch altijd af van andere mensen. Gelukkig zijn op jezelf bestaat niet. Is een sprookje

AFZENDER: brigitte | REACTIE GEPLAATST: 07-04-2016

Zelfbeeld

Deze Louise heeft een laag zelfbeeld. Daar moet ze eens wat aan doen.
Nooit je geluk laten afhangen van een ander.

AFZENDER: Thom | REACTIE GEPLAATST: 07-04-2016

Ach,

eigenlijk is mij net hetzelfde overkomen toen ik nog geen 18 was, vandaar ik haar ook goed begrijp. Zij voelde echte liefde voor hem. En ze gaf zichzelf compleet over in vertrouwen. Op zich vind ik het wel prachtig dat iemand zulke oprechte en pure gevoelens heeft voor iemand anders en hem een slippertje wil vergeven. Helaas dan nog op tvDat is liefhebben met je hart en ziel en niet met je kut. En daar zal ze ook een dure prijs voor betalen. Haar eigen identiteit.

Het zal haar maar één keer overkomen. De rest van haar leven zal ze andere mannen laten kruipen voor haar. Goed voor haar, want dat is 'the way to go.'  Ik ben nu 41 en kan me nog steeds niet 'overgeven' aan iemand. Weet niet of dat ooit zal lukken.. Vandaar dat naar Louise kijken luisteren zo moeilijk is voor mij.

Er zijn verschillende manieren om iemand compleet te vernietigen. Liefde is daar eentje van. 

AFZENDER: brigitte | REACTIE GEPLAATST: 07-04-2016

M&L

Als het waar is, dan raad ik Louise aan toch eens naar een psycholoog te gaan, want dat meisje heeft een groot probleem. In de vorige aflevering zei Marvin dat hij spijt had van zijn neukpartijtjes, want 'Louise was veel sexier'. Wat deed zij? Ze viel hem om de nek. Dit meisje heeft hulp nodig.
Ik kan er ook moeilijk naar kijken, omdat ik medelijden met haar heb.

AFZENDER: Thom | REACTIE GEPLAATST: 07-04-2016

Laatste afl. TI

Nee, je bent geen domme eikel om mee te leven met Louise... je zal het wel zien morgen. 't Is nu wel duidelijk dat Louise en Marvin niet fake waren. Had het potverdikke toch weer lastig om naar Louise te luisteren en te kijken, hoewel ik me had voorgenomen dat niet meer te doen

AFZENDER: brigitte | REACTIE GEPLAATST: 06-04-2016

lente

die 30 mln had absoluut beter besteed kunnen worden....tja.
@lente: hard aan toe. wanneer is het eigenlijk rokjesdag? kan niet wachten!

AFZENDER: Jor | REACTIE GEPLAATST: 03-04-2016