Voor uw dagelijkse Thom-shots verwijs ik u gaarne naar mijn Facebook.

THOM ARISMAN

BLOG

21-03-2016

999. Cubaanse lente

De Obama's zijn op Cuba, het is lente en dit is mijn - holy shit - 999e blokje. Dat smeekt natuurlijk om deze historische discostamper. Staat op nummertje 2 in mijn favo discosongs aller tijden. Op 1, zonder enige twijfel: Spank van Jimmy Bo Horne. Jezus, wat is die lekker. Wie hierop kan blijven stilzitten, moet toch eens naar de dokter.

Voor de liefhebbers: de moddervette extended version van Cuba. Moet je die lui zien dansen. Geweldig. Dit kun je op ieder feest draaien; zeker weten dat de voetjes van de vloer gaan.

Gisteren keek ik naar de vijfde aflevering van de HBO-serie Vinyl, van Martin Scorsese en Mick Jagger. Dit liedje van ene Sylvia Robinson kwam voorbij. Ook best lekker. Goede serie trouwens, Vinyl. Moest er even inkomen, begin was ook erg rommelig, maar nu vind ik 'm zeer goed te pruimen. Gaat over een eigenaar van een zo goed als failliete platenmaatschappij in de seventies die wanhopig op zoek is naar een act die het grote geld binnenhaalt. Veel seks, nog meer drugs en nog veel meer muziek. Vinyl ziet er fantastisch uit. Very trendy ook, want binnenkort lopen we allemaal in die groovy seventies outfits. Althans, dat willen de mode-ontwerpers graag.
Dit is de trailer van Vinyl.


 

 

Reacties bij dit bericht


Kop *

Reactie *

Afzender *

E-mailadres *


Keep on dancing

Oh jee ja shit!
Ik haal de dames door elkaar..mea culpa
Ze lijken ook allemaal zo op elkaar, kuch

Ja Car Wash lekker hoor
En nu we toch bezig zijn en ik effe door DJ
Ik vind dit dan toch ook wel een van de meest sexy nummers, typerend voor de 70ties sex drugs lekker zompig en krijg zin om de boel te verzaken hier en lekker ergens te gaan dansen
Maar dan moeten ze dit wel draaien
https://www.youtube.com/watch?v=fp7Q1OAzITM

AFZENDER: Nicole | REACTIE GEPLAATST: 21-03-2016

Stargard.

Loooove it. Doet me denken aan Car Wash van Rose Royce.
Boogie Nights is beter dan Vinyl.
Moet je toch even (twee keer) corrigeren: Apollonia leeft nog; Vanity is vertrokken.

AFZENDER: Thom | REACTIE GEPLAATST: 21-03-2016

Spring is in the air! Why should I ??

Goh wat leuk. Cuba was vroeger een van mijn eerste singletjes, samen met Tom Brown en Funkin' for Jamaica. En Vanity 6 met Appolonia, waar ik onlangs trouwens een docu over zag naar aanleiding van haar overlijden. Kool & The Gang niet te vergeten met Celebration.

Ik had bij Vinyl een beetje de verwachtingen als bij Boogie Nights. Waarschijnlijk door het tijdsbestek en de muziek van de trailer. Moet het nog gaan kijken. Krijg er nu wel zin in.

Lekker zoet nummertje Pillow talk
https://www.youtube.com/watch?v=k98IOp15aB0

AFZENDER: Nicole | REACTIE GEPLAATST: 21-03-2016