Voor uw dagelijkse Thom-shots verwijs ik u gaarne naar mijn Facebook.

THOM ARISMAN

BLOG

15-03-2016

995. Belazerd

Mijn Temptation Island-avontuur zit erop. Net een poging gedaan de aflevering van donderdag te kijken, maar het is me niet gelukt. Na een kwartier ergernis was ik er klaar mee. Ik kan er niet meer naar kijken, ik vind het niet leuk meer. Het gedoe met Marvin en Louise is zo overduidelijk nep - ik voel me belazerd, als kijker. Haast beledigd. Leef ik mee met die lui, vooral met die arme, zielige Louise, voeren ze een act op. Grrr.
   Ik weet het, TI is pure trash, maar ik wil wel graag het idee hebben dat het echt zou kunnen zijn. Eventueel. Mogelijk. Heel misschien. Maar dat idee is compleet verdwenen. Alles wat Marvin en Louise zeggen en doen, is bedacht door de programmamakers. Alle leugens die Marvin en Louise over ons uitstorten, komen uit de koker van de makers. Die zullen dat uiteraard glashard ontkennen, maar daar worden ze dan ook voor betaald: leugens verkopen.
   Ook zwaar irritant is dat de hele aflevering bestaat uit flashbacks uit eerdere afleveringen. Gek word ik ervan. Af en toe een flashbackje, oke, kan ik mee leven, maar dit gaat echt te ver. Alles is een grote flashback. De reden snap ik wel: te weinig materiaal. Ze hebben geen idee hoe ze een aflevering van 45 minuten moeten vullen.
  Ook niet te harden: de lelijkheid, de domheid, de totale leegheid van al die types. Neem zo'n Jolyn. Holy shit. Als die begint te blaten, ga ik zowat over mijn nek. Ik zet het geluid uit en sluit mijn ogen. Wanneer ik mijn ogen weer open, hoop ik dat die geit uit beeld is. 
  Zo kijk ik TI. Dat kan natuurlijk niet. Dus heb ik besloten ermee te kappen. Het heeft vrees ik ook te maken met de ongekende schoonheid die ik in Parijs heb gezien; de meedogenloze lelijkheid van Temptation Island doet daarna pijn aan de ogen. Wel jammer is dat ik mijn guilty pleasure kwijt ben.
 


 

 

Reacties bij dit bericht


Kop *

Reactie *

Afzender *

E-mailadres *


...

..The Millionaire Matchmaker! Jemig, wat is die vrouw "bijzonder"!
Ik vind haar stem zwaar vervelend, dus kijk er niet meer naar.
Hebben jullie op TLC weleens gekeken naar "Married By Mom and Dad". Ook te bizar voor woorden... .

AFZENDER: Irism | REACTIE GEPLAATST: 17-03-2016

Ja, die heks,

was sappig. Kon zelf geen man houden.. Ook een paar afleveringen van gezien: Botched, Bachelor in Paradise en bachelor after Paradise (kijk ik altijd naar uit), Hotel Hell. En Shark Tank, maar dat gaat over uitvinders.

AFZENDER: brigitte | REACTIE GEPLAATST: 16-03-2016

Patti

Is al even geleden dat ik het heb gezien. Ze heeft (meestal) wel gelijk. Ik mag ze wel.

AFZENDER: Isabel | REACTIE GEPLAATST: 16-03-2016

TI Haroon

Ik las vanmiddag dat Haroon agressief wordt als hij door verleidster Lindsey wordt aangesproken op zijn geflirt buiten de camera's om en zelfs het programma eerder heeft moeten verlaten. Leuk, zo'n lekje om de mensen te triggeren vooral te blijven kijken naar TI. Werkt het? Ja. Ik wil toch weten hoe het met iedereen afloopt....

AFZENDER: Vera | REACTIE GEPLAATST: 16-03-2016

Mijn ultieme guilty pleasure blijft toch wel...

The Millionaire Matchmaker. Met die vreselijke, afschuwelijke, walgelijke, weerzinwekkende Patti. Heerlijke shit.

AFZENDER: Thom | REACTIE GEPLAATST: 16-03-2016

Mijn enige

quilty pleasure is 'The Real Housewives of Beverly Hills'. (niet die andere, Atlanta, NY, die vind ik maar niks.) Ik ben beginnen kijken om te zien hoe decadent rijke mensen leven. Maar de hoeveelheid (echt lachwekkende) drama die tussen de vrouwen heerst, bleef me al die seizoenen boeien en nog steeds. Erg smakelijke serie. Of er mannen naar kijken, weet ik niet. Maar ze zijn te vinden op primewire.

AFZENDER: brigitte | REACTIE GEPLAATST: 16-03-2016

Utopia?

Is dat nog op tv? Nee, niks voor mij.
In de rust van Atletico-PSV even naar Married At First Sight gekeken, maar dat is toch ook wel een heel raar programma, hoor. Kennen elkaar nog geen half uur en kijken elkaar al dolverliefd in de ogen. Hoe wanhopig ben je dan? Toch vind ik het geen echte guilty pleasure, omdat het te serieus is, te fatsoenlijk. De kandidaten zijn ook best wel oke. Normaal. Sympathiek.
De drie stellen die ik even snel voorbij zag komen, zie ik eigenlijk wel bij elkaar blijven: ze passen bij elkaar en willen heel graag een relatie. Dan heb je al snel een match. Volgende keer kijk ik het hele programma, want ik vind het wel interessant.

AFZENDER: Thom | REACTIE GEPLAATST: 16-03-2016

Utopia

Is Utopia niets voor je? soms best wel vermakelijk..

AFZENDER: Jor | REACTIE GEPLAATST: 16-03-2016

Verrek ja.

Dat is er ook nog. Heb ik nota bene een blokje over geschreven, 988.
Toch kijk ik vanavond naar PSV.

AFZENDER: Thom | REACTIE GEPLAATST: 15-03-2016

Married at first sight?

Is dat iets als nieuwe guilty pleasure? Ik was niet van plan te gaan kijken maar viel er middenin vorige week, en nu wil ik het toch weer zien. Razend benieuwd hoe dat nu verder gaat. Die mensen zien elkaar gewoon voor het allereerst in de trouwzaal! En van de 2 stellen die al getrouwd zijn lijkt er zowaar een stel bij die echt wel leuk zijn samen. Héél benieuwd!

AFZENDER: M. | REACTIE GEPLAATST: 15-03-2016




MEER BLOGS VAN THOM


14-03-2016

994. Paris

06-03-2016

993. Oh Wonder

05-03-2016

992. Toch echt?

04-03-2016

990. Songfestival