Voor uw dagelijkse Thom-shots verwijs ik u gaarne naar mijn Facebook.

THOM ARISMAN

BLOG

31-05-2008

De pers over Thom.Single.Man.


‘Het gaat niet om de seks, maar om de zoektocht naar ware liefde. Onderhoudend, vermakelijk en herkenbaar boek. En in tegenstelling tot veel mannen kost het Thom geen moeite zijn gevoelens onder woorden te brengen.’ **** Spits

‘Niet iedere man is een hufter, maar Thom is wel erg reflectief en gevoelig. Zeer vermakelijk boek.’ AvantGarde

‘Thom is stoer, mannelijk, seksueel en toch ook heel lief en gevoelig. Doe mij er nog maar zo één!’ **** Chicklit.nl

'Als ik Flair lees, blader ik altijd meteen naar de column van Thom Arisman. Ik ben fan. Thom is ontwapenend eerlijk, humoristisch én weet zijn gevoelens goed onder woorden te brengen. Bovendien heeft hij als single man een behoorlijk enerverend sex- en liefdesleven. Heerlijk leesvoer!' Yes

‘Ik ben verliefd op Thom! Hij is enorm eerlijk, enorm getalenteerd maar bovenal enorm grappig. Mijn stoere, schattige, sexy Thom.’ De Jonge Journalist

‘Thom schrijft leuk, heeft een ‘aparte’ visie op vrouwen, laat ons ergeren en lachen. The guy you love to hate.’ *** Veronica Magazine

‘Eerlijk, humoristisch, zonder schroom en leest erg lekker. Thom is de mannelijke versie van Bridget Jones.’ Bol.com

‘Wat is dit boek lekker snel geschreven! Niet vergeten in te pakken, dit ideale zomerboek.’ **** De Telegraaf

'Heerlijk boek, in één dag uitgelezen. Wat ik vooral zo leuk vind is dat je eindelijk eens leest wat een man denkt, en hoe hij tegen liefde en relaties en meisjes aankijkt. Heel erg verhelderend! Ik kan niet anders dan jullie dit boek aanraden!' Girlscene.nl

'Onze best gelezen columnist. Thom is verslavend.' Flair


 

 

Reacties bij dit bericht


Kop *

Reactie *

Afzender *

E-mailadres *


redelijk

Tot nu toe vind ik nog steeds je eerste boek de beste - maar onze meningen verschillen

AFZENDER: Suzy | REACTIE GEPLAATST: 16-09-2010

Mooi boek.

Echt goed boek, heb hem laatst weer gelezen. Alle technieken gebruikt bij mijn vriend. Hij is nu helemaal in love. Nu ik nog, haha komt altijd een beetje laat, maar ben nu natuurlijk nog te jong voor de ware (22) En doorgaan met zo schrijven!

AFZENDER: Margitte Biljardt | REACTIE GEPLAATST: 26-04-2010

gevoelens......

hij kent zijn gevoel nie eens ....niet kwaad bedoeld hoor...heb net zijn nieuwste uit hihi.

AFZENDER: Suus | REACTIE GEPLAATST: 15-02-2010

Heerlijk boek

Wat een ontzettend leuk en hilarisch boek om te lezen, heb er smakelijk om gelechen!

AFZENDER: Margitte Biljardt | REACTIE GEPLAATST: 15-12-2009

boek

thom wat is je tweede boek weer geweldig ik kwam thuis van vac. en de volgende dag gelijk lezen wat lief van je dat ik je boek kreeg een dikke kus van je ouwe tante je schrijft echt zo als je bent geweldig ik hoop je toch gauw nog eens te zien .dikke pakkerd kitty.

AFZENDER: kitty | REACTIE GEPLAATST: 30-06-2007

nieuw boek

 thom hartelijk gefeliciteerd met je nieuwe boek leuk hoor  om te horen dat het goed met je gaat

AFZENDER: yvonne van setten | REACTIE GEPLAATST: 30-06-2007