Voor uw dagelijkse Thom-shots verwijs ik u gaarne naar mijn Facebook.

THOM ARISMAN

BLOG

05-03-2016

992. Toch echt?

Met enige vertraging pas net de Temptation Island-aflevering van gisteravond kunnen zien en ik vrees toch dat Marvin en Louise een echt stel zijn. Waren. Zijn. Waren. Zijn. In Temptation Island zijn ze het nog, op dit moment waren ze het. Een andere conclusie kan ik niet trekken. Of Louise moet net zo dom zijn als Marvin. Wat natuurlijk best mogelijk is, want liefde maakt dom, maar dat geloof ik simpelweg niet. Louise is klaar met Marvin.
   Eerder had ik zo mijn vraagtekens bij de relatie van Louise en Marvin - ik was er voor 97,4% van overtuigd dat die twee geen verkering hadden, maar door de programmamakers in TI waren gezet. Zodat ze zeker wisten dat er iets zou gebeuren. Maar na de laatste aflevering zijn mijn twijfels zo goed als verdwenen: ze lijken me echt. Ik heb vooral op Louise gelet, met name de wijze waarop ze op Marvins sextape reageerde en dat leek me niet gespeeld. Of ze moet een verdomd goede actrice zijn, maar dan had ze al lang in Thuis gespeeld. Hoewel ik bij die scene op de vloer van de badkamer toch weer serieus begon te twijfelen - leek me een duidelijk gevalletje van overacting. En wie gaat er nu naast de plee liggen janken? Dat doe je toch in bed? Lekker zacht. En nog iets: wie laat er ook maar een traan om zo'n flapdrol als Marvin? Dat is hij niet waard. 
   Toch moeten we Marvin dankbaar zijn voor al dat gekloot met die 'bloedmooie' verleidsters, want zonder hem zou Temptation Island dodelijk saai zijn. Dus eigenlijk verdient Marvin een applausje. Jazeker. En Louise een iets betere smaak in mannen. En lieverd, gebruik eens wat minder make-up, want zonder al die verf ben je veel mooier. Kijk, die zogenaamde 'bloedmooie' verleidsters hebben die make-up nodig, om er nog iets van te maken, maar jij niet.
  Wat ik nooit heb begrepen en nu nog steeds niet snap: wie gaat er in hemelsnaam voor het oog van de camera liggen neuken? Hoeveel zelfrespect heb je dan? Nul komma nul.


 

 

Reacties bij dit bericht


Kop *

Reactie *

Afzender *

E-mailadres *


Bel mij even.

De afgelopen dagen had ik het te druk met mijn mening geven over de moord op Koen Everink, maar nu heb ik weer tijd. Ik weet ook hoe het precies zit met die handdoek. Ik wacht bij mijn telefoon.

AFZENDER: Peter R. de V | REACTIE GEPLAATST: 06-03-2016

Synoniem?

Handdoek of badmatje? En betekent dit dat Louise zich een deurmat voelt? Ben je natuurlijk ook, als je vriend zijn voeten aan je afveegt. Mag hopen dat Louise nog enig gevoel van eigenwaarde heeft en Marvin snel de deur gewezen heeft (samen met het deurmatje).
Die glanzende snoetjes dichtgeplamuurd met oranje foundation zijn idd niet de mooiste. Het angstzweet parelt op de verwachtingsvolle voorhoofdjes. En de handjes worden voor de met vrolijke zomerkleurtjes gestifte mondjes geslagen. Wel waterproof mascara. Dat dan weer wel.

AFZENDER: Vera | REACTIE GEPLAATST: 06-03-2016

Haha.

Enorm benieuwd wie de snol is...

AFZENDER: Thom | REACTIE GEPLAATST: 06-03-2016

TI

@stip Houden we nog over:wie is de snol;)

AFZENDER: Isabel | REACTIE GEPLAATST: 05-03-2016

2016-03-04

Ha! Oh, ja, beroepsdeformatie. Ogen in mijn achterhoofd.
Beetje later aanvullen he, je reacties...ha!

AFZENDER: Nicole | REACTIE GEPLAATST: 04-03-2016

Geen idee.

Ik keek naar haar billen.

AFZENDER: Thom | REACTIE GEPLAATST: 04-03-2016

Handdoekje?

Wat is er met dat handdoekje? Volgens mij mis ik iets. Help!

AFZENDER: Eva | REACTIE GEPLAATST: 04-03-2016

Jazeker, 5-3.

Dit blokje heb ik morgen geschreven. Is een gave.
Je bent moe, maar toch scherp. Chapeau.

AFZENDER: Thom | REACTIE GEPLAATST: 04-03-2016

2016-03-05

By the way
5-3?

AFZENDER: Nicole | REACTIE GEPLAATST: 04-03-2016

Geel

Ook net gekeken. Moe na het werk, hangen, bordje eten erbij en dan wat beweegt den mensch.
Ook ik verbaasde mij over de gele kleur die de dames hadden in vergelijking tot de presentatrice die redelijk haar eigen kleur had weten te behouden of een goede visagiste had meegenomen die kennelijk niet voor de dames gold, dat kan natuurlijk ook. Verschil moet er zijn.
Daarnaast heb ik mij weer verbaasd over de naiviteit waarmee de relaties naar de knoppen worden geholpen door de heren en dames vilein, want tjonge dat zijn zeker ingehuurde acteurs en actrices maar hoe slecht gespeeld, die wel eens even hun best gaan doen om dees of geen heer door de mand te laten vallen (hoezo gewetensbezwaar?) Daar moet toch een flink bedrag tegenover staan, om zo gemeen te zijn.
Of een bord voor je kop, kan natuurlijk ook.
Nee, ik denk ook wel dat het echt is wat de koppels betreft, maar inderdaad hoe dom moet je zijn of hoe duur wordt je betaald?
Wie het weet mag het zeggen.

AFZENDER: Nicole | REACTIE GEPLAATST: 04-03-2016

Dat handdoekje was mij niet opgevallen.

Hmm, interessant detail.
Ik keek naar haar billen. Smerige hond die ik ben.

AFZENDER: Thom | REACTIE GEPLAATST: 04-03-2016

Marvin

is (in alles) toch niet zo 'perfect'...
Dan de reacties van de andere dames. Zijn allang blij dat het niet hun eigen vent is die een ander ligt te naaien. Inderdaad zelfrespect. Dat handdoekje viel mij ook al op. Lijkt wel voetbal, we blijven lullen.

AFZENDER: Isabel | REACTIE GEPLAATST: 04-03-2016

Kan je

geloven dat ik bijna bleitend in mijn bed ben gekropen? Domme mongool die ik ben, pff. Heb maar een klein hartje. Maar de volgende dag dacht ik: hoe dom kan je eigenlijk zijn om aan zoiets mee te doen. Haar vader heeft trouwens een nertskwekerij (oh, toffe mensen) en wordt gestalkt door dierenrechtenorganisaties. En haar vader vindt het schandalig, want hij verzorgt zijn dieren goed! Haar ouders wisten niet dat ze daaraan mee deed. 'Ze is nochtans goed en streng opgevoed, ging elke week naar de kerk..' ???
In een ander artikel zei ze dat 'ze het een leerrijke ervaring vond.' Dat zal wel als je wekelijks naar de kerk moet! En ik neep 'm toen ze aan het kampvuur zei dat ze 'openstond voor nieuwe positieve beelden.' What the... 't Is echt wel trash-tv. Soms vraag ik me wel af naar wat ik eigenlijk zit te kijken..
Jaren geleden was ik ook een stuk jonger en vond ik dat geweldig: Talk to the hand en libidos. Epic! Nu weet ik het niet meer zo. Want 't is inderdaad saai en ook veel herhalingen! Uitgezonderd Haroon met zijn 'Je hebt kijken en je hebt kijken kijken. Ik ga gewoon leuk kijken.' Euh, ja idioot, kijk jij maar leuk.
Verder heb ik goed gelachen met de twitter reacties: 'Marvin moet altijd iets of iemand pakken; deze keer is het zijn koffer.'
Of 'Ik vind ook dat je het moet afmaken Marvin, nog 7 te gaan.'
Of 'Jij hebt mij bedrogen? 'Ja maar ik heb wel lang naar de waterval gestaard' 'ah, ok. Alles vergeven.'
Ook wel handig, dat handdoekje onder haar knieen, op de foto. Ok, ik denk ook wel dat haar verdriet wel echt was, maar verder verspil ik daar geen enkele emotie meer aan.

AFZENDER: brigitte | REACTIE GEPLAATST: 04-03-2016